Raficon Trade SRL Un lucru care nu poate fi reciclat este timpul pierdut.
Apeleaza la un specialist in ambalaje industriale pentru o solutie rapida.
RO | EN
despre noi produse servicii design contactRaficon Trade SRL
Aleea Industriilor nr 2
120068 Buzau
Tel: 0238.725.029
Fax: 0238.725.070
Mobil: 0724.311.626
0731.328.324

raficon@buzau.ro
office@raficon.ro

  Despre noi

Raficon Trade producator de saci industriali tip big bag este o companie infiintata in 2001.Echipa manageriala a acestei firme are o indelungata experienta in productia de containere flexibile (FIBCS) tip big bag sau bulk bag care poate fi urmarita inapoi in timp pana in anul 1994.

Datorita noilor tehnologii de productie in sectorul ambalajelor industriale obiectivul firmei inca de la infiintare a fost de a produce saci Big Bag (Jumbo Bags) de cea mai inalta calitate orientandu-si astfel serviciile oferite spre anumite sectoare de activitate precum: minerit†(saci big bag cu snur antipraf pentru prafuri fine), industria chimica (saci big bag certificati UN pentru produse periculoase, saci big bag antistatici si conductivi pentru produse potential explosive sau cu risc de incendiu), agricultura (saci big bag pentru cartofi din materiale aerisite), industria alimentara (saci big bag produsi intr-un mediu necontaminat, saci big bag pentru carne), alte aplicatii (saci big bag pentru lichide, saci big bag cu forma stabila rectangulara).

Compania noastra este mereu deschisa pentru sugestii si ascultam cu bucurie ideile clientilor nostrii pentru dezvoltarea unor produse noi adaptate cerintelor acestora.
 
Ambalajele noastre big bag (jumbo bag) de calitate si atentia orientata spre detaliile constructive ale sacului sunt bine cunoscute si apreciate de clientii nostrii. In plus Raficon Trade este cunoscuta prin livari rapide datorita mentinerii unui stoc de saci big bags (jumbo bags) pentru livari urgente aflat intodeauna la dispozitia clientilor nostrii 24 de ore din 24.

Cu un management modern si produse de calitate, Raficon Trade SRL face deja parte din familia Europeana a producatorilor FIBCS (FLEXIBLE INTERMEDIATE BULK CONTAINERS) Raficon Trade a devenit in 9 ani de activitate un important exportator de ambalaje industriale (bulk bags) in Europa si USA cunoscut de numeroase firme din bransa sa de activitate.

In speranta ca si dvs va veti numara printe clientii nostri va asteptam cit mai curand in mijlocul familiei Raficon Trade !


Echipa Raficon Trade


 


contact Copyright © 2010 Raficon.ro | Toate drepturile rezervate