Raficon Trade SRL An unrecyclable product is a waste of time
Contact a packaging specialist for a lightning fast solution
RO | EN
about us products services design contactRaficon Trade SRL
Aleea Industriilor nr 2
120068 Buzau
Tel: 0238.725.029
Fax: 0238.725.070
Mobil: 0724.311.626
0731.328.324

raficon@buzau.ro
office@raficon.ro

  Container Big Bag standard

Este modelul cel mai popular si este utilizat de majoritatea industriilor . Constructia versatila din 4 laterale+fundul sacului sau modelul U+2 este disponibil atat in constructia solicitata in mod specific de catre client dar si din stocul nostru care contine o varietate de modele pentru diverse aplicatii.

big bag standard

Capacitate
In functie de capacitatea solicitata sacul poate acomoda pana la 2000 de kg de produs cu o rezistenta la rupere de 5:1
Cerinte Specifice
La cerere sacul poate fi laminat sau nelaminat, echipat cu snur antipraf (produse cu granulatie fina) , husa interioara de polietilena sau aluminiu.Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina noastra de design.


Big Bag Quadro (baffle bag)

big bag quadro

Big bag-ul rectangular cu arhitectura interioara este un model devenit destul de comun in ziua de azi printre utilizatorii de big bags care cunosc avantajele acestui tip de sac. Stabilitatea acestui tip de sac este sporita prin adaugarea partitiilor interioare din colturile sacului sau optional in versiunea cu partitii transversale. Stabilitatea formei sacului care este mai mare decit la big bagurile conventionale duce la imbunatatirea considerabila a modului de utilizare a spatiului in timpul transportului sau depozitarii .
Pentru a putea viziona avantajele prezentate de acest sac va rugam consultati pagina de design.
Big bagurile de acest tip sunt disponibile pentru dimensiuni standard Euro-Palet sau alte dimensiuni solicitate.


Electro Big Bag

Sunt utilizati pentru produsele in vrac cu risc sporit de explozie sau in zone periculoase cu risc de explozie in industria chimica .In conexiune cu manerele conductive tesatura conductiva a sacului transmite incarcatura electrostatica catre echipamentul de ridicare sau alternativ pentru sacii plasati pe sol prin benzile conductive din partea inferioara si astfel in mod sigur sunt prevenite orice fel de descarcari electrice cu efecte neplacute. Descarcarea electrostatica atat in interior cit si in exterior este garantata prin microperforatiile tesaturii laminate care sunt conectate prin benzi conductive .Procesul este patentat si asigura in mod ideal disiparea energiei electrostatice.

electro big bag

In imagine sacul cu benzi conductive.
Sacul este disponibil in diverse variante constructive conform paginii de design.

  Big Bag Ventilat

big bag ventilat
Bulk Bag construit dintr-o tesatura ventilata (cu perforatii) pentru produse agricole (cartofi,ceapa) produse lemnoase (rumegus) etc. Mai multe detalii in pagina de design.


Meat BagBig Bag specializat pentru transportul produselor din carne.Big bag patentat produs sub licenta de Raficon Trade.Containerul de acest tip cantareste mai putin de 5 kg este utilat complet si poate sa fie facut sa lucreze impreuna cu echipamentul procesatorului de carne fara modificari majore. Acest sac creste gradul de igiena prin eliminarea contaminarilor cu lemn si a cartonului in zonele de procesare.Greutatea redusa a ambalajului reduce semnificativ cheltuielile de transport permitand transportul unui volum de marfa sporit.Pentru mai multe detalii despre acest system va rugam sa ne contactati.


Liquidtainer

Liquidtainer

Ofera conditii ideale pentru transportul lichidelor sau ale unor produse cu continut lichid.Liquidtainer consta dintr-un invelis exterior de rezistenta si o husa interioara multistrat ,un palet din lemn si suporti din otel plus un cadru metalic.Containerul cu elementele lui componente poate fi montat de o sigura persoana in mai putin de un minut.Modelul este patentat si produs de Raficon Trade sub licenta.


Sistem Big Bag pentru deseuri

Sistem Big Bag pentru deseuri

Raficon Trade ofera un sistem complet si extrem de eficient pentru gestiunea deseurilor atat pentru municipalitati cit si pentru companii sau persoane fizice.Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

contact Copyright 2010 Raficon.ro | All rights reserved